Plaats voor uw toer- of stacaravan

Wij hebben ook af en toe plaatsen beschikbaar voor uw stacaravan. U kunt bij ons van 1 april tot 31 oktober op de camping terecht. Ook een seizoensplek voor uw caravan behoort tot de mogelijkheden. Bel of mail ons voor meer informatie.

Eigen haven

Wij hebben een eigen kleine haven waar vaste bewoners hun visbootje kunnen afmeren. Als er een plekje vrij is kunnen passanten met een kleine boot daar in overleg gebruik van maken. Vlak naast de camping is de jachthaven van Van Ewijcksluis voor wat grotere boten.

Vissen?

Het Amstelmeer kent een rijke visstand. Grenzend aan onze camping zijn verschillende mooie visstekken. Bij het naastgelegen café restaurant zijn eventueel visbootjes te huur. Voor het Amstelmeer is een aanvullende vergunning vereist. Deze is verkrijgbaar op de camping.

Activiteiten

Midden op het terrein is een ontmoetingsplek waar onze gasten samen kunnen komen. Op deze plek kunnen de eigenaren of de bewoners activiteiten organiseren, zoals vis roken, pannenkoeken bakken, gezelschapsspelletjes spelen of barbequen.

Verhuur stacaravan

Er zijn op onze camping 2 stacaravans te huur.

 

De eerste stacaravan is geschikt voor maximaal 4 personen.
In de stacaravan vindt u 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoons bed en 1 met stapelbed.
Verder beschikt de stacaravan over een aanrecht met wasbak en warm en koud stromend water, koffiezetapparaat, gasfornuis, koelkast, radio, kabel tv, draadloos internet, etc..
De stacaravan heeft een toilet en een wastafel met warm en koud stromend water.
Voor douchevoorzieningen kunt u gebruik te maken van het sanitairgebouw op de camping.
Onze accommodatie is rookvrij.

 

De tweede stacaravan is uitgebouwd en heeft daarom meer woonoppervlakte. Deze caravan heeft 1 slaapkamer met een tweepersoons bed.
Het plaatsen van een extra vouwbed in de woonkamer is mogelijk.

Verder beschikt de stacaravan over een aanrecht met wasbak en warm en koud stromend water, koffiezetapparaat, gasfornuis, koelkast, radio, kabel tv, draadloos internet, etc..

Deze stacaravan heeft een toilet, een douche en een wastafel met warm en koud stromend water.

             

      

Prijzen:
€ 250,00 per week
€ 100,00 per weekend (vrijdag tot maandag 11.00 uur)
€ 50,00 per extra dag
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,30 p.p. per nacht. (kinderen tot 4 jaar geen toeristenbelasting) 

Dekbedden en kussens zijn aanwezig, beddengoed en linnengoed dient u zelf mee te nemen
Aankomst vanaf 14.00 uur
Vertrek voor 11.00 uur

Nieuws

Opening seizoen 2018
Op vrijdag 30 maart opent onze camping. Op zaterdag 31 maart openen wij het seizoen in onze gezellige kantine. Van 16.00 tot 18.00 uur bieden wij onze gasten een openingsborrel aan.
Lees meer »
27-02-2018


Een dag later zijn alle plekken alweer gevuld. Wij hebben geen stacaravan- of seizoensplaatsen meer beschikbaar. Passanten zijn uiteraard van harte welkom!
Lees meer »
24-07-2017

Seizoensplek vrij
Op dit moment hebben wij een seizoensplek beschikbaar voor een toercaravan. Als u meerdere seizoenen wilt blijven, kan de caravan in de winter op de plek blijven staan.
Lees meer »
23-07-2017

Opening seizoen 2017
Op zaterdag 1 april vanaf 16.00 uur openen wij het seizoen met onze vaste gasten en passanten in onze gezellige kantine met een openingsborrel. Allemaal van harte welkom!
Lees meer »
29-03-2017

De camping op RTV Noord-Holland
Bekijk de reportage
Lees meer »
31-08-2015